Novum cover lift VX1 - onderzijde montage

Plek montage

€ 139,95

Op voorraad
1-2 werkdagen

Specificaties

Benodigde ruimte achter de spa: 45 cm
Geschikt voor type spa: vrijstaand
Liftondersteuning: Geen
Materiaal: Aluminium
Opberghoogte cover: Laag
Plek montage: Onderzijde
Soort montage: Schroefverbinding
Algemeen
Kleur: Zwart
Merk: Novum
Model.: VX1
Garantie
Garantie: 2 jaar

Productomschrijving

Novum coverlift VX1

Een coverlift is ontworpen om de zware en omvangrijke jacuzzi-cover moeiteloos te verwijderen en terug te plaatsen, waardoor het hele proces een fluitje van een cent wordt. Dit is niet alleen handig, maar het voorkomt ook dat de cover per ongeluk beschadigt of dat uw rug belast wordt door het tillen van een zware last.

Isoleert en voorkomt vuil in de spa

Een ander voordeel van coverliften is de bescherming die ze bieden aan de spa-cover zelf. De cover is vaak gemaakt van duurzaam materiaal dat bestand is tegen de meeste weersomstandigheden, maar door de cover op de grond te laten rusten, kan deze nog steeds slijten door contact met vuil, vocht en andere externe factoren. Een coverlift voorkomt direct contact met de grond, waardoor de levensduur van de cover wordt verlengd en uw investering in uw jacuzzi-cover wordt beschermd.

Onderzijde of bovenzijde montage

Je hebt de keuze tussen onderzijde of bovenzijde montage. Bij een (deels) ingegraven spa is de VX2 de beste keuze. Staat de spa op de grond, dan kan je het beste kiezen voor de onderzijde montage. Deze vergt net iets meer ruimte achter de spa, maar is iets stabieler en gemakkelijker te bedienen.

Bevestiging op de spa

De coverlift is te bevestigen met een schroefverbinding aan de omkasting van de spa. Hierdoor blijft de coverlift goed vastzitten en is bestand tegen ieder weertype. Hou rekening met een minimale vrije ruimte van 45 cm achter de spa waar de spa cover kan rusten wanneer deze is opgeklapt.