Novum spa cover donkergrijs - 245 x 245 cm

Spa afmeting
Kleur

€ 599,00

Op voorraad
1 - 3 werkdagen

Specificaties

Afloop cover: Van 12 naar 9 cm
Radius cover: 18 cm
dikte cover: 12 cm
Afmeting
Breedte: 245 cm
Lengte: 245 cm
Algemeen
Kleur: Donkergrijs
Vorm: Vierkant

Productomschrijving

Novum spa cover - 245 x 245 cm

De Novum spa cover is gemaakt van hoogwaardig EPS (tempex). Dit materiaal staat bekend om een uitstekende isolerende eigenschap. Dit materiaal wordt versterkt met een duurzaam aluminium U-profiel, wat zorgt voor een extra lange levensduur. De spa cover heeft een Radius van 18 cm. Dit geeft aan hoe scherp de hoek is. Zie hiervoor de bijgevoegde foto.

Duurzaam en kostenbesparend

De Novum spa cover zorgt ervoor dat het water extra warm blijft. Hierdoor hoeft het verwarmingselement minder hard te werken om het water op de ingestelde temperatuur te houden. Dit zorgt ervoor dat deze energiezuiniger is en dat scheelt dus in de portemonnee.

Geen vuil, verbeterde waterkwaliteit en extra veilig

De Novum spa cover heeft een afloop van 3 centimeter. In het midden heeft de spa een dikte van 12 cm. Aan de buitenkant heeft de spa een dikte van 9 cm. 
Allereerst zorgt de spa cover er dus voor dat er geen vuil in het water komt. Daarnaast zorgt de afloop ervoor dat er geen water, sneeuw of vuil bovenop de spa cover blijft liggen.
Ook zorgt de spa cover ook voor extra veiligheid tegen kinderen en dieren. Deze spa cover is met 8 stevige veiligheidsclips vast te maken om de spa. Hierdoor kunnen kinderen of dieren niet onbedoeld de spa betreden.